La Perola Restaurant 

Al nostre restaurant La Perola d'Aira, trobaràs un espai gastronòmic on degustar alguns dels millors plats de la més moderna cuina d’autor amb els sabors de la cuina tradicional catalana.

Seguint els principis de proximitat, creativitat i qualitat, el nostre xef ha elaborat una excel·lent carta amb productes de la nostra terra. Tot, acompanyat d’una selecció de vins preparada especialment per la Guia de Vins de Catalunya.

Volem que puguis gaudir de la bona gastronomia en parella, familia i amics, en un ambient relaxant i tranquil, ens trobaràs els migdies dels 365 dies de l'any, i les nits de divendres, dissabtes i vigilies de festius.

 • ESPAI GASTRONÒMIC
  ESPAI GASTRONÒMIC

  Deixa't seduïr per la gastronomia

  La Perola és un restaurant on gaudir d’una cuina d’autor, basada en uns principis de proximitat, creativitat i qualitat. Una cuina per gaudir sense presses que entra pels sentits.

  Una cuina per assaborir sense presses que entra pels sentits. Després de cada plat hi ha persones, professionals que comparteixen una mateixa filosofia.

  El Celler

  La nostra carta canviarà segons la temporada, atès que l’equip de la Guia de Vins de Catalunya, l’ha dissenyat, ens ha assessorat i ens va mantenint informats de les novetats que van apareixent en els seus tastos anuals.

  Cuina d'autor

  A La Perola promovem i cuidem els productes ecològics de temporada. Prioritzant el consum dels quals provenen de l’entorn més immediat. Potenciant la cuina local tradicional, sovint en risc de desaparició. I combatent la falta d’interès per la nutrició, els orígens dels aliments i la identificació dels sabors naturals.

 • LA CARTA - MENÚS
  LA CARTA - MENÚS

  Gaudir, assaborir. Tots els nostres plats reflecteixen aquest personal concepte gastronòmic de La Perola d'Aira. Cada plat té un perquè darrere. I cada vi ha estat seleccionat segons un mateix criteri. A la nostra carta tot té una raó de ser.

 • ELS VINS
  ELS VINS

  Treballem exclusivament amb vins catalans.

  100% cupatges tradicionals. A Catalunya hi ha una llista concreta de cupatges tradicionals que històricament han produït els vins típics de cada zona i a La Perola els contemplem i respectem.

 • Empreses i Grups
  Empreses i Grups

  AIRA és un entorn natural privilegiat per a tot tipus de festes i celebracions. El restaurant La Perola és un espai ideal per a tot tipus d’esdeveniments, tant de caràcter privat com d’empresa.

 • RESERVAS
  RESERVAS

No hi ha productes en aquesta categoria

Menu

Recently Viewed

No products
Comparar 0