+ Venuts

RUTA EBIKE 1H

RUTA EBIKE 1H

15,00 €

Els nostres Vins 

El nostre concepte de carta de vins

A La Perola la carta de vins és també quilòmetre zero. No podia ser una altra cosa si volem treballar amb coherència. Quan mireu els altres apartats, trobareu una carta que va canviant segons la temporada, atès que l'equip de la Guia de Vins de Catalunya l'ha dissenyat, i ens va mantenint informats de les novetats que van apareixent als seus tastos anuals i que s'escauen amb els criteris que marquen la fesonomia dels vins que en poden formar part, que bàsicament són dos:

-100% varietats autòctones o tradicionals catalanes: prescindim de vins de raïms francesos glovalitzats que han desvirtuat la identitat del territori durant les darreres cinc dècades. Pensem que amb aquest gest contribuïm a posar en valor els productors que han apostat per conservar els conreus tradicionals malgrat un entorn francòfil i a possibilitar que s'escampi aquesta actitud entre els altres per bé de la imatge i la salut del vi i del camp català.

-100% cupatges tradicionals: com bé sabeu, sovint els elaboradors de vi barregen més d'una varietat en fer-lo. Els cupatges moderns no només són excesius, sinó sovint absurds, atès que dins de la mateixa ampolla poden països i territoris completament diferents i contraposats per mitjà dels seus raïms típics. A Catalunya hi ha una llista concreta de cupatges tradicionals que històricament han produït els vins típics de cada zona, i a La Perola els contemplem i els respectem.

Alguns ens titllaran d'extrems, però els suggerim que obrin la ment; veuran dins aquesta carta de vins que no han vist ni tastat mai, propostes que són noves per oblidades, arraconades per una modernitat mal entesa que, per desgastada, ara ha convertit aquests vins en rabiosament moderns, quan de fet són història viva de la viticultura catalana.

No hi ha productes en aquesta categoria

Menu

Recently Viewed

No products
Comparar 0